Nyheter
Här nedan kan du läsa om de senaste nyheterna, planeringar och händelser som klubbens styrelsemedlemmar eller webbmaster har skrivit in.
2021-07-20   Årsmöte 2021
Detta inlägg är skrivet enbart för medlemmar.
Medlemmarna kan läsa inlägget efter inloggning »
2021-06-20   Convention 2022
Convention 2022 arrangeras 4-6 juni på Hammarvallen i Flen av Squaredansklubben Violen.
Convention2022.se

Christina Holopainen
2021-05-01   Kallelse Förbundsstämma lö 12 jun
Hej!
Förbundsstyrelsen har skickat kallelse till rubricerade möte. Vi i styrelsen vidarebefordrar kallelsen, se nedan, till våra medlemmar. Sundsvalls New Wave har möjlighet att anmäla en röstberättigad deltagare, samt åhörare. Om någon av er är intresserad av att delta i mötet, anmäl detta till Christina Holopainen, holopainenchristin@gmail.com senast 5 juni så att anmälan hinner förmedlas till SAASDC innan 8 juni.

KALLELSE

Härmed kallas ni till SAASDCs Förbundsstämma

lördagen den 12 juni 2021 kl. 10.00.

Stämman genomförs digitalt med hjälp av Zoom.
Det är viktigt att delegater anmäls senast 8 juni 2021. Anmälan sker på Förbundets hemsida. Logga in med klubbens inloggningsuppgifter och gå vidare till Klubben/Delegater. OBS! Fyll i e-postadress för varje delegat.
Anmälningar efter detta datum accepteras ej!

Delegaten bjuds in via en länk från Förbundet som skickas ut efter 8 juni. Delegaten klickar på länken och ansluts till stämman. Det går att ansluta till mötet från kl. 09.30 den 12 juni, så att alla är uppkopplade innan mötet börjar kl. 10.00.

Varje delegat bör ha en stabil internetuppkoppling och en egen enhet att logga in på för att kunna delta i röstning. Mer detaljerad information om hur stämman genomförs skickas ut med möteslänken.

Även åhörare kommer att ha möjlighet att delta på stämman, mer information om det kommer senare.

Stämmohandlingar läggs ut på Förbundets hemsida, www.squaredans.se, senast tre veckor före stämman. Logga in med klubbens inloggningsuppgifter och gå vidare till Klubben/Dokument stämman. Bland handlingarna finns också ett dokument som klargör vad man ska tänka på inför stämman.

Med vänlig hälsning

Iris Åkerberg
Sekreterare
SAASDC

Christina, Gunilla, Göran, Jan-Åke, Thommy,
2021-04-01   Motioner - SAASDC:s - Stämman

Hoppas allt är ok med er alla!

Sundsvalls New Wave har fått förfrågan från SAASDC att inkomma med motioner till förbundsstämman 2021. Vi i styrelsen har inga förslag till motioner, men om någon av er har idéer till motioner, ber vi er skicka dessa snarast till någon av oss i styrelsen, SAASDC vill ha motioner från oss senast 8 april.

Vi i styrelsen har börjat förbereda underlagen till årsmötet, men vi har inte bestämt datum för
årsmötet, vi återkommer med datum och mer info så snart vaccineringen och läget beträffande Coronapandemin tillåter att vi kan träffas Coronasäkert. 

Om du missat att betala medlemsavgiften, skulle vara betald senast 1 april, ber vi att du betalar in den senast 6 april, plusgiro 18 25 35-5.

Med önskan om en Glad Påsk!

Styrelsen Sundsvalls New Wave 
-
Christina, Gunilla, Göran, Jan-Åke, Thommy
2021-02-06   Squaredansconvention 2021 inställt!

Convention i Halmstad 2021-06-11--13
Förbundet har tillsammans med arrangören Salmon Town Dancers tagit beslutet att ställa in Convention 2021 på grund av den pågående pandemin.

Stämman kommer att genomföras digitalt den 12 juni.
Christina Holopainen
2021-01-26   Information - verksamheten 2021
Detta inlägg är skrivet enbart för medlemmar.
Medlemmarna kan läsa inlägget efter inloggning »

 

Copyright: All rights to Sundsvalls NewWave